Sr. Antoni Quintana Petrus


Fundador i soci del despatx Quintana Advocats Associats
Advocat en exercici del Il·lustre Col-legi d'Advocats de Sabadell des del 3 de setembre de 1965. Fundador i soci del despatx Quintana Advocats Associats Premi "Degà Raimon d'Abadal" de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona en ocasió d'un treball d'investigació l'any 1962 sobre la aprovació i recent entrada en vigor de la Compilació del Dret Civil Especial de Catalunya, de 21 de juliol de I960. Professor de l'Escola de Practica Professional de l'Advocacia de l'·il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell. Professor de Dret Civil que fou de l'Escola d'Assistents Socials de Sabadell (anys 1966 -1970). President del Grup d'Advocats Joves de Sabadell durant sis anys 1972 -1976, en el que va accedir a la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats com a Tresorer fins l'any 1980.

Cofundador i vocal del Tribunal Arbitral de Sabadell durant 4 anys. Secretari General per Oposició nacional de la Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca des de l'any 1972 al 2005 i actualment és el vicepresident de dita Corporació. Col·laborador impartint determinades matèries de Dret de l'Aula d'Extensió Universitaria de Sabadell per a la Gent Gran i d’altres poblacions de la Comarca. Medalla d’Honor de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell a l’any 2011.

A NIVELL CIUTADÀ, és un gran amant de la musica i fou President de Joventuts Musicals de Sabadell des de l'any 1966 fins al 1970. Cofundador i membre de la Junta de Govern com a Secretari de l'Associació d'Amics de l'Opera de Sabadell des de l'any 1982 fins a l'actualitat, que encara continua en el càrrec. Secretari de la Fundació Mirna Lacambra-Xavier Gondolbeu per l’impuls i difusió del món operístic. Membre de la Fundació Bosch i Cardellach. Vocal i col·laborador de l’Oficina de Dinamització del Centre de Sabadell.